به گزارش راهبرد معاصر، قیمت طلا و سکه در این هفته هر دو روند افزایش و کاهش را داشتند و در نهایت با بازدهی مثبت به کار خود پایان دادند. بازار طلا با تحرکات مثبت اونس جهانی طلا همراه شد؛ اما به نظر میرسد قیمت دلار مانع رشد بیشتر قیمت در بازار طلا به تناسب اونس شده است.
مطالعه بیشتر: پیش بینی قیمت طلا و سکه ۱ شهریور ۱۴۰۳ / بازدهی یک ماهه طلا بیش از ۶ درصد رشد کرد
باید در نظر داشت دلار و اونس جهانی فاکتورهای اصلی تعیین قیمت در بازار طلا هستند؛ اما دلار بازیگر اصلیتری برای بازار طلا و سکه به حساب میآید. در روزهای پایانی مرداد آرامش در منطقه خاورمیانه و بلوکه شدن پول در حسابهای وکالتی قیمت دلار را در منطقهای مشخص با نوسانات محدود حفظ کرد. در مقابل قیمت اونس جهانی طلا افت و خیز زیادی داشت؛ اما قیمت طلا و سکه بیشتر تابع روند خنثی دلار و نوسانات محدود ۵۰ تا ۵۰۰ تومانی این اسکناس قرار داشت.
گفتنی است در لحظه نگارش این گزارش قیمت طلای جهانی در روند صعودی قرار گرفته و با رقم ۲۴۹۶ دلاری در حال معامله است. اونس جهانی نقره نیز روی رقم ۲۹ دلار و ۳۵ سنتی در حال معامله است و کاهش ۴۱ سنتی دارد. هر گرم نقره ۹۹۹ روی رقم ۵۵ هزار و ۸۰۰ تومانی ایستاده است و کاهش ۸۰۰ تومانی دارد.
ربعسکه ۱۵ میلیونی شد
قیمت سکه امامی روز پنجشنبه اول شهریور با رقم ۴۲ میلیون و ۵۹۰ هزار تومانی معامله شد. سکه بهار با رشد ۲۳۵ هزار تومانی روی رقم ۳۷ میلیون و ۷۶۷ هزار تومانی ایستاد.
گفتنی است قیمت نیمسکه و ربعسکه هر یک با رشد ۱۰۰ هزار تومانی به ترتیب با قیمت ۲۲ میلیون و ۹۵۰ هزار تومانی و ۱۵ میلیون تومان معامله شدند. قیمت سکه گرمی بدون تغییر و در سطح هفت میلیون تومان ایستاد.
قیمت طلا روز پنجشنبه نوسان افزایشی داشت. هر مثقال طلای ۱۸ عیار با رشد ۱۰۰ هزار تومانی با رقم ۱۵ میلیون و ۵۲۵ هزار تومانی معامله شد. هر گرم طلای ۱۸ عیار با رشد ۲۵ هزار و ۵۰۰ تومانی روی رقم سه میلیون و ۵۸۲ هزار تومانی ایستاد. قیمت طلای دست دوم نیز به رقم سه میلیون و ۵۳۵ هزار تومانی رسید./ تجارت نیوز
source