Wp Header Logo 612.png

به گزارش رکنا از مرکز روابط عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ، «احمد میدری» در این‌نشست، توسعه کمی و کیفی تعاونی‌ها در کشور را یک ضرورت جدی دانست و گفت: برنامه عملیاتی سند چشم انداز ۱۰ ساله توسعه بخش تعاون در برش های ملی و استانی تدوین شده و ضرورت دارد برش شهرستانی آن نیز تهیه شود.

وی با تاکید بر لزوم به روزرسانی سامانه جامع و هوشمند بخش تعاون افزود: تلاش برای کاهش زمان صدور مجوز فعالیت تعاونی ها باید ادامه یابد تا متقاضیان بتوانند در حداقل زمان ممکن، کار خود را آغاز کنند و این موضوع یکی از اولویت های ما در دوره جدید خواهد بود.

میدری بر نظارت، ارزیابی تعاونی‌ها و انسداد زمینه‌های بروز فساد تأکید خاطر نشان کرد: برای فرایند نظارت و ارزیابی تعاونی‌ها باید از نظام‌های چندلایه و مردمی بهره گرفت. 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خطاب به مدیران بخش تعاون این وزارتخانه گفت: تقویت، توسعه و طراحی مدل برای اتصال تعاونی‌ها و کسب و کارهای کوچک به کسب و کار های بزرگ را آغاز کنید چرا که بهبود خدمات دهی آنها برای ارتقای سطح رفاه اجتماعی بسیار ضروری است. 

در این نشست «حامد ویس کرمی» معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ضمن ارائه گزارشی از عملکرد این معاونت در دولت سیزدهم گفت: در حال حاضر بیش از ۱۰۴ هزار تعاونی در کشور فعال است. 

ویس کرمی هچنین از ثبت ۱۳۳ تعاونی دانش بنیان در کشور خبر داد و افزود: در کنار فعالیت دانش بنیان ها به رشد تعاونی‌های بانوان به عنوان یک اولویت در کشور توجه شده است. 

«بهمن عبدالهی» رئیس اتاق تعاون ایران نیز از دیگر حاضران در این نشست بود و ضمن بیان دغدغه‌ها و پیشنهادات بخش مردمی تعاون گفت: امروز مهم‌ترین مطالبه بخش مردمی تعاون اجرای احکام قانونی در برنامه‌های توسعه و سند چشم انداز توسعه تعاون است.

لازم به ذکر است که 13 شهریور روز تعاون و آغاز هفته تعاون در تقویم رسمی کشور است. این هفته فرصتی برای ارزیابی روند موجود در سیاستگذاری تعاون کشور و تمهید راهبردهای توسعۀ تعاونی‌ها در کشور محسوب می‌شود.

source

morqehaq.ir

توسط morqehaq.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *