به گزارش تایمز آف ایندیا، با کمی خلاقیت و افزودن شیرین کنندههای طبیعی مانند دارچین، عسل ، وانیل یا خرما، با فنجان قهوه روزانه خود نوآوری کنید. در این مطلب به فهرستی از شیرین کنندههای طبیعی برای اضافه کردن طعم و شیرینی به فنجان قهوه شما اشاره کردهایم.
دارچین
قهوه فوقالعاده شیرین ، ممکن است برای شما جذاب نباشد و دلتان را بزند، اما دارچین با شیرینی ملایم و طعم جذابی که دارد همچنان میتواند برای شما مفید باشد. خرد کردن یا پودر کردن چوب دارچین و افزودن آن به یک فنجان قهوه میتواند طعم منحصر به فردی به نوشیدنی شما بدهد.
عسل
با توجه به اینکه عسل میتواند به دمای بالا واکنش نشان داده و تولید سم کند، عسل میتواند شیرینکننده مناسبی برای کسانی باشد که قهوهشان را ولرم میپسندند، بسیاری از مردم طعم عسل را با نوشیدنی های خود دوست دارند. این یک مکمل عالی برای قهوه سرد شما است، این چیزی است که برای شما بسیار مفید است.
خرما
خرما و قهوه ترکیبی هستند که باید سعی کنید فنجان صبحگاهی خود را با آنها تقویت کنید. خرما سرشار از فیبر، آنتی اکسیدان و مواد معدنی فراوانی است. قبل از آسیاب کردن و تبدیل شدن به خمیر ریز آن را به قطعات کوچک برش دهید. این را به قهوه یا دمنوش صبحگاهی خود اضافه کنید و بگذارید شیرینی طبیعی آن هوسهای شیرین شما را برآورده کند.
شکلات تلخ
این ترکیب یک نوشیدنی دوگانه برای دوستداران شکلات و قهوه درست میکند، به همین دلیل این ترکیبی بسیار محبوب است. افزودن شکلات تلخ به قهوه همچنین باعث می شود که شیرینی اضافی شکر فرآوری شده را از دست ندهید. مقداری شکلات تلخ را ذوب کرده و به فنجان بزرگ قهوه خود اضافه کنید تا یک نوشیدنی گرم و آرام بخش داشته باشید.
وانیل
از دیگر شیرین کنندهها برای قهوه، وانیل است عصاره وانیل بسیار طرفدار دارد و برای شیرین کردن قهوه استفاده دارد. با ترکیب عصاره وانیل و قهوه طعم بسیار جالبی برای طرفداران قهوه ساخته میشود. با این ترکیب قهوه شما علاوه بر طعم خوب عطر بسیار خوبی هم پیدا خواهد کرد. وانیل هم خوش طعم و هم خوش عطر است.
بیشتر بخوانید:
source