به گزارش رکنا، طرز پخت مرغ را در ادامه به روشی خاص فرا خواهید گرفت.
روی مرغ ها زردچوبه ریختم و سرخ کردم. سیر و رب گوجه فرنگی و زعفرون و آبلیمو رو بهش اضافه کردم. میذارم رب حسابی سرخ شه که رنگ روغن قرمز شه.
نمک و فلفل زدم. بعدش فلفل دلمه رو با هویج و دو تا پیاز درسته هم اضافه کردم و آب جوش ریختم. حدود یک ساعت و نیم با شعله ملایم گذاشتم پخته و جا افتاده.
من یک قاشق رب بیشتر تو مرغ ریختم و سرخ کردم که حین پخت یه مقدار از سسش رو برداشتم و روی بادمجون های سرخ شده ریختم که بادمجون هم باسس بپزه.
چون سلیقه ها متفاوته و ذائقه هر کس یه مدله. بادمجون رو توی خورشت نمیریزم. وقتی پخت کنارش سرو میکنم.
امتحان کنید و از طعم عالیش لذت ببرید.
source