Wp Header Logo 1344.png

بازار؛ گروه آب و انرژی: میزان تولید هلدینگ خلیج‌فارس از ۲۰.۵ میلیون تن در سال ۱۳۹۹، به میزان ۲۴.۸ میلیون تن در سال ۱۴۰۲ افزایش پیدا کرده است. به عبارت دیگر می توان ادعا کرد که طی ۳ سال گذشته هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس سالانه بیش از یک میلیون تن تولیدات خود را افزایش داده است.

بررسی عملکرد عبدالعلی علی عسکری حاکی از این است که او در طول دوران مدیریت خود در مجموع حدود ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار تن به مقدار تولید این هلدینگ افزوده که نشان دهنده رشد حدود ۲۱ درصدی در این حوزه است. او همچنین در مجمع این شرکت به سهامداران خود وعده داد که تا پایان سال ۱۴۰۳ حجم تولیدات این هلدینگ را به ۲۸.۶ میلیون تن برسد

بررسی عملکرد عبدالعلی علی عسکری حاکی از این است که او در طول دوران مدیریت خود در مجموع حدود ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار تن به مقدار تولید این هلدینگ افزوده که نشان دهنده رشد حدود ۲۱ درصدی در این حوزه است.

مدیرعامل هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس همچنین در مجمع این شرکت به سهامداران خود وعده داد که تا پایان سال ۱۴۰۳ حجم تولید این هلدینگ را به ۲۸.۶ میلیون تن برسد.

هم زمان با رشد تولید فروش هلدینگ نیز رشد خوبی را تجربه کرده است. آنگونه که آمارها نشان می دهد فروش پتروشیمی خلیج فارس از حدود ۱۶۵ هزار میلیارد تومان در سال ۱۳۹۹ به مبلغ ۵۰۹ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ افزایش یافته که بیانگر رشد ۲۰۸ درصدی است. البته سود سازی های عبدالعلی علی عسکری برای این بزرگترین هلدینگ کشور به همین جا ختم نشده و پیش‌بینی می‌شود که در سال ۱۴۰۳ این مبلغ به ۷۰۹ هزار میلیارد تومان افزایش یابد.

گفتنی است که مقدار عرضه محصولات این هلدینگ در بازار داخلی و خارجی هم در طول ۳ سال گذشته روند روبه رشدی را تجربه کرده و از ۱۵.۵ میلیون تن به ۱۹.۴ میلیون تن در سال ۱۴۰۲ رسیده است. در مجموع طی این ۳ سال ۵۲.۶ میلیون تن محصول از تولیدات هلدینگ به بازارهای داخلی و صادراتی عرضه شده است. این دستاورد، بیانگر نقش کلیدی و تاثیرگذار گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس در کاهش وابستگی به واردات مواد اولیه پتروشیمی و همچنین سهم بسزای این گروه در ایجاد و حفظ اشتغال و تولید در کشور است.

سود هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس برای سال مالی منتهی به ۳۱ خرداد ۱۴۰۰، حدود ۷/ ۳۸ هزار میلیارد تومان بود حال آنکه این مقدار برای سال مالی منتهی به دوره ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ مبلغ حدود ۷۷ هزار میلیارد تومان گزارش شده است

افزایش تولیدات و فروش هلدینگ در بازار داخلی و خارجی سوددهی این شرکت را هم افزایش چشم گیری داده است. صورت های مالی منتشر شده نشان می دهد که سود شرکت اصلی برای سال مالی منتهی به ۳۱ خرداد ۱۴۰۰، حدود ۷/ ۳۸ هزار میلیارد تومان بود که این روند رشد سودآوری استمرار یافته به‌نحوی‌که مقدار آن برای سال مالی منتهی به دوره ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ مبلغ حدود ۷۷ هزار میلیارد تومان است.

لازم به یادآوری است که سود تلفیقی شرکت در سال مالی منتهی به ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ به مبلغ ۲/۶۷ هزار میلیارد تومان رسیده بود که برای دوره منتهی ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به مبلغ ۱۲۴ هزار میلیارد تومان ارتقا یافته است.

source

morqehaq.ir

توسط morqehaq.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *