Wp Header Logo 1376.png

­نمایشگاه خوشنویسی کاوه تیموری با عنوان «خانواده زیباترین نگار جهان»، امروز در موزه هنر‌های دینی امام علی افتتاح می‌شود.

نمایش آثار خوشنویسی با اشعاری درباره مقام خانواده

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، کاوه تیموری ، هنرمند خوشنویس در گفتگو با خبرنگار ما، درباره جدیدترین نمایشگاه خود با عنوان «خانواده زیباترین نگار جهان» گفت: همواره جامعه ایرانی بر پایه یک نهاد اولیه و مهم اجتماعی به نام خانواده استوار بوده است. هر زمان خانواده متعادل و خوب شکل گرفته، به تبع آن جامعه متعادل و خوبی نیز تشکیل شده است.

وی افزود: می‌توان خانواده را سلول جامعه دانست، زیرا هر جامعه‌ای براساس کیفیت زندگی خانواده هایش ارزیابی می‌شود و پیامد‌های روابط عاطفی میان زوجین و فرزندان به جامعه نیز سرایت می‌کند.

این هنرمند خوشنویس درباره اهداف برگزاری این نمایشگاه گفت: اکنون روند شتابان تحولات اجتماعی، نهاد خانواده را آسیب پذیر کرده و حتی بالارفتن سن ازدواج، مسئله تشکیل خانواده و فرزندآوری را نیز تحت تاثیر قرار داده است. وظیفه دولت ها، تامین بستر‌های اجتماعی و اقتصادی برای تشکیل و قوام خانواده است.

وی گفت: ما اهالی هنر شاید نتوانیم این زمینه‌ها را برای جامعه فراهم کنیم، اما می‌توانیم در قالب‌های مختلف هنری، زیبایی‌های خانواده را در دید مردم و به ویژه جوانان قرار دهیم.

تیموری افزود: درحال حاضر آمار فرزندآوری پائین و تامین جمعیت جانشین در کشور با مشکل روبروست. براساس پیش بینی‌ها تا سال ۲۰۴۰ بخش درخورتوجهی از جمعیت کشورمان را سالمندان تشکیل می‌دهند، بنابراین نباید دست روی دست گذاشت، قطعا در قاب سینما و هنر‌های نمایشی بار‌ها موضوع خانواده دستمایه کار قرار گرفته است، اما در هنر خوشنویسی نخستین بار است که نمایشگاهی با این عنوان برگزار می‌شود.

وی گفت: نمایشگاه «خانواده زیباترین نگار جهان»، آینه‌ای است که ظرفیت‌های ادب فارسی را درخصوص خانواده‌ها بازتاب می‌دهد.

تیموری افزود: در این نمایشگاه۶۳ اثر خوشنویسی نمایش داده می‌شود، آثاری که مضامین آنها را اشعار فاخر فارسی درباره خانواده و ارکان آن تشکیل می‌دهد. مضامین تابلو‌ها در کنار خوشنویسی وتذهیب، هم افزایی ارزنده‌ای برای تقویت روابط عاطفی در محیط خانواده فراهم آورده است.

این خوشنویس گفت: باید آنقدر بنویسیم تا جامعه و متولیان متوجه شوند که خانواده نهادی مقدس است، نهادی که برهمه نهاد‌های دیگر برتری دارد و خود، نهادآفرین است. پس برای پایداری همه جانبه آن باید تلاش بی مزد و منت و خالصانه کرد.

تیموری در فعالیت‌های هنری خود همواره مسائل اجتماعی را دستمایه کار قرار داده است.

وی که پیش از این، نمایشگاه‌ها و تلاش‌هایی برای گرامیداشت جایگاه پرستاران، معلمان، مدافعان سلامت، خیران مدرسه ساز، فریضه حج و… برگزار کرده است، تبیین فلسفه زیباشناختی خانواده را مهمترین چشم انداز جدیدترین آثارش دانست و گفت: فلسفه قرآنی ازدواج، لحظه نامزدی، عقد و تقویت روابط عاطفی بین زوجین و فرزندان و کرامت مادران و پدران از محور‌هایی است که درون مایه اصلی تابلو‌های نمایشگاه را تشکیل می‌دهند ضمن آنکه تلاش براین بوده است که در تلاقی هنر و خانواده به ارزش‌های مهمی، چون امید، صبر و توکل توجه شود. در واقع جورچین معنایی تابلو‌ها در نمایی کلی برای تقویت ارکان خانواده کارآمدگی داشته و برای مخاطبان نشاط آفرین و ذوق انگیز است.

مراسم افتتاحیه جدیدترین نمایشگاه این هنرمند مولف که نگارش و تالیف ۱۷ کتاب و آلبوم خوشنویسی در کارنامه او دیده می‌شود، امروز (۲۳ آذر) با حضور چهره‌های سیاسی و فرهنگی همچون فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت، غلامعلی افروز استاد دانشگاه تهران و بنیانگذار نظام نوین آموزش خانواده، خانم نوابی نژاد و رسول مرادی استاد خوشنویسی در موزه هنر‌های دینی امام علی (ع) برگزار می‌شود.

بازدید از آثار این نمایشگاه تا ۲۰ دی در موزه هنر‌های دینی امام علی برای علاقه‌مندان آزاد است.

source

morqehaq.ir

توسط morqehaq.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *