Wp Header Logo 2134.png
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

مهر: مدیر دفتر بهبود تغذیه و جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: این افراد در مناطق روستایی مستقر شده و خدمات ابلاغ شده را به مردم ارائه می دهند.
 احمد اسماعیل زاده مدیر دفتر بهبود تغذیه و جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پیرامون موضوع استقرار سیصد و پنجاه کارشناس تغذیه در مناطق روستایی تا پایان سال گفت: برنامه پزشک خانواده روستایی از سال ۱۳۸۴ در کشور اجرا شده و نیروهای پزشکی و تیم‌های مراقبتی همراه آنها بوده‌اند اما پزشک تغذیه جز نیروهای فرعی بوده‌اند.

وی افزود: طی دو سال گذشته توانستیم بیمه‌ها را قانع کنیم تا کارشناس تغذیه به عنوان نیروی اصلی در مناطق روستایی حاضر شود چرا که شاخص‌های ما شاخص‌های قابل قبولی نبودند.

اسماعیل زاده تصریح کرد: طی دو سال اخیر کارشناسان تغذیه جز نیروهای اصلی بیمه به حساب می آیند و در مناطق روستایی مستقر هستند. ما مجوز گرفتیم که تا پایان سال سیصد و پنجاه کارشناس تغذیه در مناطق روستایی مستقر کنیم که این افراد در مناطق روستایی مستقر می‌شوند و خدمات ابلاغ شده را به مردم ارائه می‌دهند.

وی اظهار کرد: کیفیت مواد غذایی در مناطق روستایی بالاست اما دانش و چگونگی درست استفاده کردن برای تأمین مواد مغذی مورد نیاز بدن کمتر است. یکی از کارهایی که کارشناسان تغذیه در مناطق روستایی انجام می هند ارتقا سواد تغذیه است.

مدیر دفتر بهبود تغذیه و جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ادامه و در مصاحبه با رادیو گفت و گو مطرح کرد: بحث سو تغذیه و کوتاه قدی کودکان در مناطق روستایی مطرح است که در اثر نا آگاهی والدین از بحث تغذیه کودکان اتفاق می‌افتد. ارتقا سواد تغذیه برای والدین و دانش آموزان در روستاها دنبال می‌شود.

اسماعیل زاده گفت: متأسفانه امروز در مناطق روستایی نیز آمار چاقی و اضافه وزن بالاست که این مورد به مشاوره کارشناسان تغذیه نیاز دارد. افراد زیادی در روستا با مشکل دیابت و چربی خون و فشار خون دست و پنجه نرم می‌کنند که نیازمند کارشناس تغذیه برای این افراد هستیم تا دیگر نیاز به انسولین و دارو نداشته باشند.

وی افزود: ما باید دانش و آگاهی مردم را بالا ببریم اما مردم باید خود مراقبتی داشته باشند و با تغذیه سالم و دریافت کالری به اندازه و تحرک نیم ساعت در روز از چاقی و بیماری به دور باشند.

اسماعیل زاده در رادیو گفتگو گفت: غربالگری دانش آموزان روستایی از لحاظ کوتاه قدی، چاقی و اضافه وزن در دستور کار قرار دارد. ما به دنبال کاهش اضافه وزن و چاقی در کودکان هستیم و اگر این طرح موفق باشد به سایر مناطق کشور گسترش پیدا می‌کند.

source

morqehaq.ir

توسط morqehaq.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *