Wp Header Logo 1406.png

به گزارش رکنا، تخم کتان یک منبع غنی از مواد مغذی و ویتامین‌ها است که با مصرف روزانه کمی از آن، نیاز بدن به بسیاری از این مواد برطرف می‌شود. افزودن تخم کتان به برنامه غذایی روزانه می‌تواند فواید بسیاری برای سلامتی داشته باشد، از جمله: تقویت سلامت قلب، بهبود دستگاه گوارش و ارتقای سلامت پوست و مو. در اینجا به بررسی برخی از مزایای استفاده از این ماده غذایی می‌پردازیم.

منبعی غنی از اسیدهای چرب امگا ۳

بنابر اعلام عصر ایران، تخم کتان یکی از بهترین منابع گیاهی برای اسیدهای چرب امگا ۳ است و استفاده از آن می‌تواند به بهبود سلامت قلب کمک کند و یک مکمل ارزشمند برای رژیم غذایی متعادل باشد.

سرشار از فیبر

تخم کتان دارای فیبرهای محلول و نامحلول فراوانی است که به بهبود فرایند هضم غذا کمک کرده و سلامت روده‌ها را ارتقا می‌دهد و از حرکات منظم روده جهت بهبود دستگاه گوارش حمایت می‌کند.

غنی از آنتی‌اکسیدان

این ماده غذایی مملو از آنتی‌اکسیدان‌های قوی است که از سلول‌ها در برابر آسیب محافظت می‌کنند و ریسک بیماری‌های مزمنی همچون سرطان و بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد.

حمایت از سلامت قلب

تخم کتان با کاهش فشار خون و سطح کلسترول مضر، به حمایت از سلامت قلب پرداخته و به یک مکمل مناسب برای سلامت قلب تبدیل می‌شود.

بهبود روند کاهش وزن

این دانه‌ها مملو از فیبر و چربی‌های سالم هستند که احساس سیری می‌دهند و می‌توانند به بهبود فرایند کاهش وزن کمک کنند.

ارتقای سلامت پوست و مو

به دلیل وجود اسیدهای چرب امگا ۳ و آنتی‌اکسیدان‌ها، مصرف تخم کتان می‌تواند باعث بهبود کیفیت پوست و مو و درخشندگی آن‌ها شود.

کنترل کننده قند خون

تخم کتان کمک می‌کند تا فرایند جذب قند کندتر شود و سطح قند خون را تثبیت و از افزایش ناگهانی آن جلوگیری می‌کند، به همین دلیل ماده‌ای مفید برای افرادی است که به دیابت مبتلا هستند.

source

morqehaq.ir

توسط morqehaq.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *