Wp Header Logo 2854.png

شوک‌های قیمتی اقلام خوراکی در دولت چهاردهم را مشاهده می‌کنید.

کدام خوراکی در دولت چهاردهم بیشتر از همه گران شد؟ +اینفوگرافی

رویداد۲۴| شوک‌های قیمتی در دولت چهاردهم به شرح زیر است: سیب‌زمینی پادشاه گرانی شد!

قیمت سیب‌زمینی در ۶ ماهه اول دولت چهاردهم با جهش خیره‌کننده ۱۶۶ درصدی، تاج سلطنت گرانی را بر سر گذاشت! طبق داده‌های مرکز آمار ایران، از شهریور تا اسفند ۱۴۰۳، قیمت ۵۰ قلم کالای پرمصرف خانوار به‌طور میانگین حدود ۳۷ درصد بالا رفت، اما سیب‌زمینی و چند قلم دیگر گوی سبقت را ربودند.

بادمجان با ۱۰۴ درصد، لوبیا چیتی با ۱۰۳ درصد و کدو سبز با ۹۳ درصد در تعقیب سیب‌زمینی هستند. لپه (۷۹ درصد)، کره پاستوریزه (۷۶ درصد) و خیار (۶۶ درصد) هم از قافله گرانی عقب نماندند. نخود، لوبیا قرمز، موز و عدس هم با افزایش‌های ۴۷ تا ۶۴ درصدی، سفره خانوار را تنگ‌تر کردند.   در این میان، گوشت، مرغ، شکر و روغن مایع کمترین افزایش قیمت را داشته است.

کدام خوراکی در دولت چهاردهم بیشتر از همه گران شد؟ +اینفوگرافی

source

morqehaq.ir

توسط morqehaq.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *