میوه فندق سرشار از ویتامینهای A، B ۱، B ۲، C، E و املاح معدنی کلسیم، فسفر، آهن، گوگرد، منیزیم، روی و پتاسیم است.
همچنین در ۱۰۰ گرم مغز فندق۶۰۰ کالری، در ۱۰۰ گرم فندق با پوست ۳۰۰ کالری و در یک عدد آن ۱۰ کالری انرژی نهفته است.
به گفته یک متخصص تغذیه، با مصرف ۱۰ دانه فندق هرفرد میتواند بخش عمدهای از ویتامین E بدن خود را تامین کند البته فندق علاوه بر مزایای مذکور دارای کالری بالایی است و مصرف بیش از اندازه آن میتواند چاق کننده باشد.
در میان میوههای روغنی، فندق قابل هضمترین و مغذیترین آنها به شمار میرود. فندق خشک حدود ۷۰ درصد وزن خود مواد چربی و ۱۵ تا ۲۰ درصد مواد پروتئینی دارد و به سبب فقدان مواد هیدروکربنی، مصرف آن به مبتلایان دیابت توصیه میشود.
این میوه تقویت کننده معده و رودهها بوده و میتواند سموم بدن را خارج سازد، از این رو اگر بخواهید به این مزیت فندق دست یابید، آن را هنگام گرسنگی مصرف کنید تا رودههای شما را تقویت کند.
source