Wp Header Logo 919.png

آرش نجفی، رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی، در گفتگو با بازارنیوز،  پیرامون اظهارات سخنگوی دولت درباره ناترازی انرژی، افزایش ساعت قطع برق و همچنین اقدامات لازم برای رفع این معضل اظهار  کرد: کشور در سیاه‌چاله عدم تصمیم‌گیری مسئولین قرار گرفته، مشکل فعلی عدم تصمیم‌گیری و تحت‌تأثیر قرارگرفتن تصمیمات در جهت برخی ذی‌نفعان ویژه است، لذا در حال حاضر هیچ اقدامی صورت نگرفته و کشور همچنان درگیر صورت مسائل بسیار ناچیزی است.

رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی در ادامه افزود: در حال حاضر از بخش تخصیص ارز تا سامانه وزارت صمت و چگونگی تصمیم‌گیری برای انجام کارها، گرفتاری‌های بسیاری وجود دارد، درحالی‌که در شرایط کنونی کشور باید ایده‌پردازی شود و راه‌حل‌ها ارائه شود، زیرا با شیوه‌های قبلی امکان حل مشکلات وجود ندارد و بایستی باتدبیر درست و اقدامات مؤثر تحول ایجاد کرد، اما متأسفانه در هیچ ساختاری از دولت اراده‌ای برای این اقدامات شاهد نیستیم، لذا مبحث پاور استوریج‌ها هم در کنار سایر موارد منتظر هستیم تا تصمیمی برای آن اتخاذ شود.

وی همچنین بیان داشت: پیشنهادها در وزارت صمت همچنان معطل می‌ماند، حتی پیشنهاداتی که تمامی کارهای آن انجام شده باشد، بخشی از این بلاتکلیفی وزارت صمت، از ناحیه پیچیدگی‌های ساختاری و دیوان‌سالاری است که با ناکارآمدی، صنعتگران و تجار را دچار چالش کرده است و بخش دیگر به واسطه وزارت نیرو یا وزارت نفت است که در تصمیم‌گیری‌های راهبُردی و حل صورت مسائلی که تمام کشور را درگیر خودکرده عملکرد ضعیفی دارند.

نجفی خاطرنشان کرد: برای حل معضل ناترازی انرژی در کشور، ابتدا باید برای ناترازی تصمیم‌گیری مدیران در کشور چاره‌اندیشی کنیم، زیرا در حال حاضر کسی وجود ندارد که بتواند نقشه راه کارآمدی را تعریف کند که بشود به واسطه آن از مشکلات خارج شد.

نجفی متذکر شد: در حال حاضر درگیر ناترازی برق هستیم؛ پس از این موضوع ما  ۴ ماه دیگر درگیر ناترازی گاز خواهیم بود و این سیکل مشکلات کشور است، بنابراین اگر قرار بود کاری انجام شود باید در طول این سال‌ها که بخش خصوصی پیشنهاداتی برای کاهش مصرف برق و گاز داشتند به نتیجه می‌رسید، اما مقاومت عجیب و پیچیده‌ای برای اتخاذ تصمیم برای حل این ناترازی‌ها وجود دارد به‌گونه‌ای که نمی‌شود این حجم از اشتباه و سهل‌انگاری را اتفاقی دانست.

وی در پایان گفت: ما امسال با کمبود گاز در زمستان مواجه خواهیم شد، چه اقدام کاهنده‌ای برای کاهش مصرف گاز انجام شده است؟ در کدام محور و بخش اقتصادی کشور در این‌ خصوص تلاش مؤثری صورت پذیرفته است؟ فقط رئیس‌جمهور پویش ۲ درجه را گفته که تأثیر آن در کل کشور به ۵ درصد هم نمی‌رسد، بنابراین باید نهادهای نظارتی و قضایی به این موضوع ورود کنند و دلیل این همه مشکلات و عدم حل و عدم راهکارها و عدم توجه به پیشنهادهای بخش خصوصی را ریشه‌یابی کنند.

پایان پیام//

لینک کوتاه:
https://bazarnews.ir/?p=235682
کپی شد

source

morqehaq.ir

توسط morqehaq.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *