Wp Header Logo 930.png

سود رمزارز‌ها

رویداد۲۴| کارشناسان اعتقاد دارند تنها ارز‌های پوست کلفت با جامعه‌های قوی توانستند در بیت کوین سیزن سی روز گذشته، بیشتر از بیت کوین سود بسازند!

در ۳۰ روز گذشته، حجم عظیمی معادل ۴۵۷ میلیارد دلار نقدینگی وارد بازار رمزارز شده که چیزی معادل ۱۵ درصد شاخص کل محسوب می‌شود. اما فقط ۱۱۵.۴ میلیارد دلار معادل یک چهارم از این حجم نقدینگی وارد بازار آلت کوین‌ها شده، زیرا این جریان عظیم بیشتر راهی صندوق‌های ETF بیت کوین شده که قیمت این ارز را ۱۳.۲ درصد رشد داده است. در چنین فضایی، سه رمزارز توانستند با بازدهی ماهانه بالای صد درصدی، عملکردی فراتر از بیت‌کوین ثبت کنند.

وضعیت کلی بازار ارز دیجیتال

این هفته معامله‌گران چشم‌انتظار نشست کمیته بازار آزاد فدرال رزرو (FOMC) هستند؛ زیرا تصمیم فدرال رزرو در مورد نرخ بهره می‌تواند جهت بازار‌های ریسکی از جمله ارز‌های دیجیتال را تعیین کند.

با این که انتظار برای رویداد‌های مهم اقتصاد کلان مانند مذاکرات آمریکا و چین و اعلام نرخ بهره، دامنه نوسانات و سود‌ها را محدود کرده است، سه ارز دیجیتال از میان ۱۰۰ ارز برتر بازار، با رشد بالای ۱۰۰٪، از پتانسیل سوددهی سریع خود در بازار مثبت پرده‌برداری کردند. این ارز‌ها در ادامه معرفی می‌شوند.

۱- ویرچوال پروتکل

ویرچوال پروتکل، یک پلتفرم هوش مصنوعی در شبکه سولانا است که امکان خرید و معاملات کاراکتر‌های دیجیتال مبتنی بر هوش مصنوعی را فراهم می‌کند. این کاراکتر‌ها نقش سرگرمی و تولید محتوا در شبکه‌های مختلف را بر عهده دارند و بازدهی مالی آنها حاصل تعاملات کاربران است.

ارز بومی ویرچوال پروتکل VIRTUAL با ارزش بازار حدود ۱٫۰۸۱ میلیارد دلاری در رتبه ۶۶ ایستاده. بازدهی ویرچوال پروتکل در یک ماه اخیر ۲۰۸٪ بوده و قیمت آن از حدود ۰٫۵ دلار به ۱٫۶۱ دلار رسیده است.

امکان درآمدزایی برای کاربران از طریق تعامل با کاراکتر‌های دیجیتال جذابیت بالایی برای سرمایه‌گذاران ویرچوال پروتکل داشته و همین باعث رشد قیمت این ارز در سی روز گذشته شده است.

۲- فارت کوین

فارت کوین (FARTCOIN) یکی از میم‌کوین‌های مشهور شبکه سولانا است که با الهام از شوخی‌های دنیای بلاک‌چین توجه سرمایه‌گذاران خرد را جلب کرده است. این پروژه هدفی جز سرگرمی و جامعه‌سازی پیرامون توکن ندارد و رشد آن بیش از آن‌که به ارزش‌های پروژه وابسته باشد، با تکیه بر جامعه به‌دست آمده است.

فارت کوین با ارزش بازار حدود ۱٫۱۰۲ میلیارد دلاری خود، جایگاه ۶۵ بازار را دارد. این رمزارز در سی روز گذشته ۱۴۰٪ سود ساخته و قیمت آن از تقریباً ۰٫۴۵ دلار به ۱٫۱۰ دلار جهش یافته است.

۳- پاجی پنگوئنز

پاجی پنگوئنر (PENGU) نیز میم کوینی بر پایه پروژه NFT پاجی پنگوئنز است که در شبکه سولانا راه‌اندازی شده است. این توکن به دارندگان حق شرکت در حاکمیت پروژه، دسترسی به ایردراپ‌ها و مزایای اکوسیستم را می‌دهد.

پاجی پنگوئنز با ارزش بازار حدود ۶۸۴٫۱ میلیون دلار، در جایگاه ۹۰ بازار ایستاده و در سی روز اخیر ۱۳۳٫۶٪ رشد داشته است.

پاجی پنگوئنز پیش از راه‌اندازی توکن خود، از طریق ایردراپ ۱٫۵ میلیارد دلاری طیفی از کاربران اولیه را جذب کرد و سپس در ماه‌های اخیر با توکن سوزی بیش از ۱۵۰ میلیون دلاری خود، جلب توجه کرد. همین موضوع سوخت موشک این ارز برای جهش بود.

علت بازار داغ رمزارز‌های برنده

شاید برای شما هم سوال باشد که در این بازار بلاتکلیف و رنج، علت سود‌های بالای ۱۰۰٪ این رمزارز‌ها چیست.

جالب است بدانید رشد این پروژه‌ها حاصل رشد اکوسیستم سولانا است. این بلاکچین با گسترش زیرساخت‌های DeFi و NFT و از همه مهم‌تر با کارمزد‌های پایین و سرعت بالا، میزبان بسیاری از پروژه‌های نوآورانه دیفای مانند ویرچوال پروتکل شده که به ورود نقدینگی جدید و رونق شبکه کمک کرده است.

از سوی دیگر، رشد هر سه ارز معرفی شده بیش از این که بر پایه ارزش افزوده پروتکل‌ها باشد، وابسته به جامعه و شبکه‌های اجتماعی بوده. پروژه‌های میم‌کوینی مانند فارت کوین و پاجی پنگوئنز از تأثیر گسترده جوامع آنلاین و شبکه‌هایی مانند توییتر و ردیت بهره می‌برند؛ جایی که اخبار به سرعت وایرال و باعث جذب سرمایه‌گذاران خرد می‌شوند.

سخن پایانی

در حالی که سه رمزارز معرفی شده، در یک ماه اخیر بازده فوق‌العاده‌ای داشته‌اند، این گزارش به معنای سیگنال خرید نیست. سرمایه‌گذاری در بازار رمزارز‌ها یک سرمایه‌گذاری پرریسک است که نیازمند تحلیل تکنیکال دقیق، ارزیابی فاندامنتال پروژه‌ها و مدیریت ریسک مناسب است. بنابراین، قبل از هر تصمیم مالی، مطالعات کامل و مشورت با کارشناسان حوزه رمزارز را فراموش نکنید.

source

morqehaq.ir

توسط morqehaq.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *