Wp Header Logo 2200.png

به گزارش بازار، جبارعلی ذاکری روز سه‌شنبه در نهمین کنفرانس بین‌المللی پیشرفت های اخیر در مهندسی راه آهن در محل دانشگاه علم و صنعت ایران با تاکید بر اینکه باید راه آهن در کشور پیشتاز توسعه بخش حمل و نقل باشد، تصریح کرد: عملکرد ما خلاف این موضوع را نشان می‌دهد و باید توجه ویژه در وضع قوانین داشته باشیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی به فرمایش رهبر معظم انقلاب در خصوص موقعیت استراتژیک ایران اشاره کرد و گفت: معظم‌له فرمودند “موقعیت استراتژیک کشور طوری است که از شمال به جنوب و شرق به غرب در چهارراه ارتباطی قرار داریم و باید از این موقعیت برای توسعه ترانزیت بار استفاده کنیم. این مهم محقق نمی‌شود مگر با خطوط ریلی و راه آهن”.

ذاکری با اشاره به آمار و ارقام ترانزیت کشور در سال گذشته یادآور شد: پارسال ۲۰ میلیون تن بار از کشور ترانزیت شد که سهم حمل و نقل ریلی ۲.۴ میلیون تن و سهم جاده ۱۷.۶ میلیون تن بود. این در حالی است که صاحب بار و تحویل‌گیرنده بار خارجی‌ها هستند و از سوخت یارانه‌ای ما استفاده می‌کنند.

مدیرعامل راه آهن خاطرنشان کرد: از نخستین روزهای حضور خود در شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران، موضوع ترانزیت ریل پایه را دنبال کردم و در این راستا مجموعه واردات و صادرات ریلی را در پایان سال گذشته به پنج میلیون تن رساندیم و برای امسال نیز روی هشت میلیون تن برنامه‌ریزی کرده‌ایم.

وی اظهار داشت: درحالیکه این روزها امنیت دریایی به دلیل جنگ روسیه و اوکراین کاهش یافته است، بهترین فرصت برای توسعه کریدور شمال- جنوب است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه باید اقدامات جدی در راه آهن انجام شود، خاطرنشان کرد: موضوع نخست، لزوم تغییر در اقتصاد حمل و نقل بار و مسافر در بخش ریلی است، به طوری که منجر به جلب و جذب سرمایه‌گذار در این بخش شود. این مهم نیازمند اجرای جراحی‌هایی در بخش مختلف است تا اقتصاد حمل و نقل ریلی ما شکوفا شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی به سرمایه‌گذاری ۷۵۰ میلیون دلاری یک شرکت بخش خصوصی در ماه گذشته در بخش ریلی اشاره کرد و گفت: پس از آن شاهد بودیم در مدت دو روز، نماد همه شرکت‌های ریلی در بورس سبز شد و ما باید بتوانیم به این سمت و سو حرکت کنیم.

ذاکری، افزایش بهره‌وری و ارتقای ظرفیت در بخش ریلی را مورد توجه قرار داد و گفت: در موضوع انتقال الکترونیکی داده‌ها، تعامل لازم بین راه آهن و سازمان بنادر وجود ندارد و چنین مشکلی را به طور مشابه در مرزها با همسایگان داریم این درحالیست که برای یک جریان بار منظم باید انتقال الکترونیکی داده‌ها به خوبی انجام شود.

source

morqehaq.ir

توسط morqehaq.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *