تخم مرغ آب پز یک گزینه غذایی بسیار مغذی و سالم و منبع خوبی از پروتئین، ویتامینها و مواد معدنی است. تخم مرغ آب پز یا سفت کالری نسبتا کمی دارند. تخم مرغ آب پز میتواند یک افزودنی مفید به یک رژیم غذایی متعادل باشد و به جنبههای مختلف سلامت کمک کند. در این مطلب نگاهی دقیقتر به فواید تخممرغ آبپز برای سلامتی انداختهایم.
تخم مرغ منبعی عالی از مواد مغذی برای بدن
منبع عالی پروتئین: تخممرغ آبپز سرشار از پروتئین با کیفیت بالا است که برای ساخت و ترمیم بافتها و حفظ متابولیسم سالم ضروری است.
ویتامینها و مواد معدنی: تخم مرغ آب پز حاوی انواع ویتامینها و مواد معدنی از جمله ویتامین A، ویتامینهای گروه B (به ویژه ریبوفلاوین و B۱۲)، ویتامین D، فولات، فسفر، سلنیوم و کولین است.
آنتیاکسیدانها: تخممرغ آبپز، به ویژه زرده آن، حاوی لوتئین و زآگزانتین است، آنتیاکسیدانهایی که برای سلامت چشم مفید هستند.
نقش تخم مرغ در سلامت اندام حیاتی بدن
سلامت قلب: علیرغم نگرانیهای گذشته، تخممرغ میتواند در صورت مصرف متعادل، بخشی از یک رژیم غذایی سالم برای قلب باشد، زیرا حاوی چربیهای تک غیراشباع سالم برای قلب است و میتواند به افزایش کلسترول HDL (خوب) کمک کند.
سلامت مغز: کولین موجود در تخممرغ برای رشد مغز و عملکرد شناختی، به ویژه در بزرگسالان مسن، مهم است.
سلامت استخوان: ویتامین D و کلسیم موجود در تخممرغ به تقویت استخوانها و دندانها کمک میکنند.
مدیریت وزن: تخممرغ آبپز کالری کمی دارد و پروتئین زیادی دارد، که آن را به یک میان وعده سیرکننده و رضایتبخش تبدیل میکند که میتواند به مدیریت وزن کمک کند.
سلامت چشم: لوتئین و زآگزانتین موجود در تخم مرغ میتوانند به محافظت در برابر دژنراسیون ماکولا وابسته به سن، که یکی از علل اصلی نابینایی است، کمک کنند.
بهبود متابولیسم: پروتئین موجود در تخم مرغ میتواند به افزایش متابولیسم کمک کند و به طور بالقوه به مدیریت وزن و سطح انرژی کمک کند.
اگرچه تخم مرغ به طور کلی سالم است، اما مصرف آن به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل، در حد اعتدال مهم است.
بیشتر بخوانید:
source