به گزارش خبرنگار بازار، عزت اله افضلی روز سه شنبه در نشست شورای اداری استان البرز که با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور در سالن شهدای دولت استانداری البرز برگزار شد، به اقدامات این استان در طی جنگ ۱۲ روزه اشاره کرد و افزود: یکی از اقدامات اصلی در بخش تامین کالاهای اساسی در زمان حیاتی که مردم نسبت به خرید کالاها تقاضای بیشستری را به بازار تحمیل کردند.
وی با اشاره به تشکیل ستاد ویژه رصد بازار با حضور استاندار و دستگاه های مرتبط همچون صمت، جهاد کشاورزی و تعزیرات، اظهار کرد: در این استان ۴ هزار واحد صنعتی فعال هستند ضمن اینکه البرز به عنوان قطب صنعت مواد غذایی به خصوص در حوزه غلات به شمار می رود که در ایام جنگ تحمیلی ۱۲ روزه افزایش بازرسی ها از مبادی کالاهای اساسی برای بررسی وضعیت موجودی کالاها را داشتیم.
وی با بیان اینکه نظارت ها بر توزیع مستقیم کالا به خصوص در مناطق کم برخوردار و روستاها تشدید شد، گفت: شهرستان طالقان دارای ۱۷ هزار نفر جمعیت است که در زمان جنگ تحمیلی ۳۰۰ هزار نفر از تهران میهمان این شهرستان شدند که به تبع آن باافزایش تقاضای زیادی روبرو شدیم.
وی تصریح کرد: برای تامین کالاهای اساسی یکی از اقدامات به موقع تامین سوخت ماشین های حمل و نقل کالاهای اساسی و تامین گاز برای حمل ونقل شهری و بین شهری بود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز به دیگر اقدامات دوران جنگ تحمیلی دوم اشاره کرد و گفت: در این ایام به صورت روزانه جلسات توزیع سوخت و تامین جایگاه حمل و نقل برای کالاهای اساسی و آرد برگزار می شد ضمن اینکه نظارت بر جایگاه های سوخت برای جلوگیری از افزایش صف های سوخت و استقرار راننده و تانکرهای ذخیره اضطراری را داشتیم.
وی،تامین آرد و نان نظارت ویژه بر عملکرد کارخانه های آرد و الزام بر تولید شبانه روزی آرد و تولید نان های صنعتی و ارزان قیمت را از دیگر این اقدامات برشمرد و افزود: در البرز ۱۶ واحد نان صنعتی فعال هستند که پشتیبانی خوبی از این استان برای تامین نان سراسر کشور انجام شد.
وی افزود: با همکاری شرکت پخش فرآوردههای نفتی و شرکت گاز، جایگاههای منتخب سوخت اولویتبندی شدهاند. همچنین تانکرهای ذخیره اضطراری در نقاط بحرانی مستقر شدهاند تا در صورت بروز اختلال، توزیع سوخت بهموقع انجام شود.
معاون اقتصادی استاندار البرز از راهاندازی سامانه الکترونیکی پایش موجودی بازار خبر داد و اظهار داشت: این سامانه زیرساخت نرمافزاری مهمی برای مدیریت لحظهای بازار است و علاوه بر آن، برای هر سناریوی احتمالی در حوزه اختلالات تأمین کالا یا انسداد مسیرهای ورودی به استان، نقشه پشتیبان طراحی شده است.
به گفته وی، حتی در صورت انسداد مسیرهای کلیدی از سمت تهران، مسیرهای جایگزین و تیمهای عملیاتی برای تأمین فوری اقلام اساسی فعال شدهاند.
source