Wp Header Logo 603.png

به گزارش رکنا، وقتی صحبت از نان می‌شود، ذهن ما اغلب به سمت نان‌های تهیه‌شده با آرد گندم می‌رود که بخشی جدایی‌ناپذیر از وعده‌های غذایی روزمره هستند. با این حال، توصیه‌های تغذیه‌ای بسیاری تأکید بر کاهش مصرف نان سفید دارند، چرا که ارزش غذایی آن پایین است.

نان‌های تهیه‌شده با آردهای جایگزین، مانند آرد حبوبات ، گزینه‌هایی سالم و بدون گلوتن هستند که برای بسیاری از افراد مفیداند. در این مقاله، طرز تهیه چهار نوع نان با استفاده از حبوبات را بررسی می‌کنیم. این نان‌ها نه تنها مقوی بلکه بسیار خوش‌طعم هستند و می‌توانند تکمیل‌کننده رژیم غذایی شما باشند.

با حبوبات در خانه نان بپزید! | طرز تهیه ۴ مدل نان پروتئینی با حبوبات

نان نخود بدون آرد و مخمر

مواد لازم:

روش تهیه:

تمام مواد را در غذاساز ریخته و به خوبی مخلوط کنید.

قالب فر را با ارده کنجد چرب کنید و مواد را داخل قالب بریزید.

سطح نان را صاف کنید و در صورت تمایل روی آن کنجد بپاشید.

نان را به مدت ۲۰ دقیقه در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید.

نان نخود بدون آرد آماده است، نوش جان!

با حبوبات در خانه نان بپزید! | طرز تهیه ۴ مدل نان پروتئینی با حبوبات

نان عدس

مواد لازم:بکینگ پودر: یک قاشق چای‌خوری

نمک: به مقدار کافی

زیره (اختیاری): به مقدار کافی

تخم‌مرغ: یک عدد

عدس: نصف پیمانه

روش تهیه:

عدس را از شب قبل خیس کنید تا نرم شود.

عدس، تخم‌مرغ، بکینگ پودر، نمک، زیره و آب را در مخلوط‌کن ریخته و کامل مخلوط کنید تا خمیری یکدست به دست آید.

تابه را گرم کرده و مقداری از مخلوط را در آن بریزید. اجازه دهید یک طرف نان طلایی شود سپس برگردانید.

پس از پخت، نان را روی پارچه نخی بگذارید تا خنک شود.

با حبوبات در خانه نان بپزید! | طرز تهیه ۴ مدل نان پروتئینی با حبوبات

نان لوبیا چشم بلبلی

مواد لازم:شوید: دو قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به مقدار لازم

زیره: یک قاشق مرباخوری

آب: دو پیمانه

پودر سیر: دو قاشق غذاخوری

(می‌توانید از سیر له‌شده به جای پودر سیر استفاده کنید)

روش تهیه:

لوبیا را دو روز خیس کنید.

لوبیا را له کرده و بقیه مواد را با آن مخلوط کنید.

مقداری آب اضافه کنید تا مخلوط شل و شبیه مایع پنکیک شود.

مقداری از مواد را در تابه چرب‌شده بریزید و صاف کنید.

طرف اول نان را بپزید و برگردانید تا طرف دوم هم برشته شود.

با حبوبات در خانه نان بپزید! | طرز تهیه ۴ مدل نان پروتئینی با حبوبات

نان پروتئینی با ماش

مواد لازم:بادام: نصف فنجان

تخمه آفتابگردان: یک فنجان

آرد جو دوسر (فاقد گلوتن): یک و نیم فنجان

کنجد: سه چهارم فنجان

دانه چیا: دو قاشق غذاخوری

بذر کتان: یک قاشق مرباخوری

بذر اسفرزه: یک قاشق مرباخوری

نمک: یک قاشق چای‌خوری

آب: یک و نیم فنجان

عسل: یک قاشق غذاخوری

روغن زیتون: چهار قاشق غذاخوری

روش تهیه:

ماش را ۸ ساعت خیس کنید.

بادام را خرد کنید و آب، روغن زیتون و عسل را مخلوط کنید.

مواد خشک شامل آرد، دانه‌ها و حبوبات را ترکیب کنید و مخلوط مایع را به آن اضافه کنید.

مواد را در کاغذ روغنی قرار داده و سه ساعت استراحت دهید.

سپس در دمای ۱۷۵ درجه فارنهایت به مدت ۶۰ الی ۷۰ دقیقه در فر قرار دهید و اجازه دهید کاملاً خنک شود.

source

morqehaq.ir

توسط morqehaq.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *