Wp Header Logo 1367.png

رکنا مازندران: یوسف نوری روز چهارشنبه در کار گروه آرد و نان مازندران به ضایعات بیشتر از ۳۰ درصد آرد و نان در استان به عنوان یکی از دغدغه‌های جدی عنوان کرد و اظهار کرد: ‌ همه ما مسوول حفظ بیت المال هستیم و در این بخش هر گونه بی توجهی فرمانداران شهرستان ها اصلا پذیرفتنی نیست.

بر اساس این گزارش؛ وی با اظهار این که بررسی الگوی مصرف نشان می دهد که افزایشی بودن ضایعات و بی کیفیتی نان در مازندران از گلایه های جدی مردم این خطه است، تصریح کرد: دستورالعمل کیفیت نان باید بسیار جدی گرفته شود چراکه امروز این موضوع در دنیا مهم و همواره رصد و مورد اهتمام قرار می گیرد.

استاندار مازندران خاطر نشان کرد: من هر روز از کیفیت نان به ویژه در ساری گلایه دارم، ما به دنبال کیفیت نان در رتبه «خوب» در استان هستیم، صد البته واحدهایی نیز وجود دارند که از امتیاز عالی در کیفیت نان نیز برخوردارند.

نوری در بخش دیگری انجام طرح ها را در مقوله پدافند غیرعامل طی مراحل مختلف ذخیره و تامین گندم، تولید آرد و نان مازندران مطلوب ارزیابی کرد و در عین حال گفت: باید بیشتر به این موارد توجه شود.

وی با بیان این که صدور پروانه برای خبازی ها با سهمیه کمتر از هفت کیسه در مازندران باید تغییر کند، گفت: همچنین کسر کردن سهمیه آرد برای خبازان متخلف توجیه منطقی ندارد و در واقع اجحاف در حق مردم است.

استاندار با ذکر این نکته که کاهش سهمیه آرد نانوایی ها صف طولانی را ایجاد می کند و با این اقدام فقط حق مردم منطقه اجحاف می شود، گفت: طبق گزارش های رسیده سهمیه آرد خانه پز در استان نیز دارای انحراف است و در خارج از شبکه توزیع می شود که باید بیش از پیش نظارت کنید.

نوری بر لزوم تجلیل از خبازان نمونه مازندران بر اساس رتبه بندی تاکید کرد.

سهمیه یک تا کیسه برای یک واحد نانوایی در مازندران اصلا قابل قبول نیست!

معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استاندار مازندران گفت. صدور پروانه بهره‌برداری برای واحد های نانوایی با سهمیه کمتر از هفت کیسه اصلا توجیه ندارد و این امر سبب تخلف می شود.

حسن خیریانپور نیز در جلسه کارگروه آرد و نان استان افزود: در حالی که ما با توزیع بیش از ۳۵۰ هزار کیسه آرد مناسبتی بین خبازان را شاهد هستیم که با کم کردن سهمیه آرد برای متخلفان واحدهای نانوا ها، مردم را بیشتر دچار چالش می کنیم.

وی کسر سهیمه آرد برای خبازان متخلف را روش تنبیه ای صحیحی ندانست و اظهار کرد: باید از روش های بازدارندگی بهتری استفاده کرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استاندار مازندران خطاب به فرمانداران گفت که باید نسبت به چگونگی فعالیت های نانوایی های استان اهتمام بیشتری داشته باشند. امروز کیفیت نان در بعضی از واحدهای نانوایی‌ها بسیار نامطلوب است و اصلا قابل مصرف نیست.

خیریانپور به اهمیت نظارت بیشتر دهیاران وبخشداران نسبت به توزیع آرد خانگی درروستاهای مازندران اشاره کرد و گفت: بررسی ها نشان می دهد که سهمیه آرد خانگی روستایی در خارج از شبکه استفاده می شود و به ذی‌نفعان واقعی نمی رسد.

وی به اهمیت نوسازی ناوگان شرکت های حمل و نقل آرد در مازندران نیز اشاره کرد گفت: نوسازی خودروهای شرکت حمل و نقل آرد در استان از خواسته های جدی کارگروه آرد نان است.

خیریانپور به تعطیلی بدون برنامه و خودسرانه بعضی از نانوایی‌های مازندران به عنوان یک چالش اشاره کرد و ادامه داد:‌ تعطیلی ها باید بر اساس برنامه‌ریزی کارشناسی و به لحاظ موقعیت واحد ها صورت بگیرد.

معاون استاندار مازندران از فرمانداران خواست تا نوسازی نانوایی‌های استان را با تامین و پرداخت تسهیلات اهتمام و پیگیری کنند، گفت: ساعت کار نانوایی‌های مازندران باید با نصب تابلو اعلانات و رعایت دقیق به مردم اطلاع رسانی شود.

مازندران/ مسعود پاشنا

source

morqehaq.ir

توسط morqehaq.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *