Wp Header Logo 1997.png
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 

در ابتدای سال، دکتر معروف مایکل موزلی در مورد این موضوع در توییتر نوشت.

سوال مهمی که در مورد مسواک زدن پیش می‌آید این است که آیا دندان‌ها را قبل از صبحانه مسواک بزنیم یا بعد از آن؟ اگر شما کسانی هستید که بعد از صبحانه دندان‌هایتان را مسواک می‌زنید، خبر خوبی برایتان داریم. اما اگر شما از آن دسته افرادی هستید که این کار را بعد از صبحانه انجام می‌دهید، دندانپزشکان از شما می‌خواهند که این عادت را تغییر دهید. طبق نظر متخصصان، مسواک زدن بعد از صبحانه می‌تواند به دندان‌های شما آسیب بزند.

به گزارش انتخاب به نقل از میرور؛ دکتر رانا الفلکی، دندانپزشک، این بحث را حل کرد و گفت: «جوابی که به بیماران می‌دهیم این است که قبل از صبحانه دندان‌هایتان را مسواک بزنید – و این همان جوابی است که بسیاری از افراد انتظار ندارند.»

او افزود: «این یکی از سوالاتی است که به طور معمول از دندانپزشکان پرسیده می‌شود. جوابی که می‌دهیم این است که قبل از صبحانه دندان‌هایتان را مسواک بزنید، زیرا در غیر این صورت تمام باکتری‌هایی که در دهانتان در طول شب جمع شده‌اند، بعد از صبحانه به همه چیزهایی که می‌خورید یا می‌نوشید حمله می‌کنند، و اگر صبحانه شما شامل آب‌میوه باشد، مسواک زدن درست بعد از آن مشکل‌ساز خواهد بود. علاوه بر این، مسواک زدن بعد از صبحانه می‌تواند باعث بدبوتر شدن نفس شما شود.»

او همچنین هشدار می‌دهد که از دهان‌شویه به درستی استفاده شود و تاکید دارد که بهترین کار این است که از دهان‌شویه درست بعد از مسواک زدن استفاده نشود و اجازه دهید که فلوراید و سایر فواید خمیردندان روی دندان‌هایتان بماند و اثر خود را بگذارد. دکتر رانا توصیه می‌کند که بیمارانش از خمیردندان بعد از خوردن صبحانه یا در وسط روز استفاده کنند تا نفس خود را تازه نگه دارند و این برای کسانی که دندان‌های حساسی دارند، به ویژه اهمیت دارد. او همچنین اضافه می‌کند که اگر دندان‌های حساس دارید، شستشو با دهان‌شویه در وسط روز می‌تواند به کاهش حساسیت کمک کند.

این موضوع همچنین مورد بحث دکتر مایکل موزلی بود که در ابتدای سال در توییتر نوشت: «آیا کسی دندان‌هایش را قبل از صبحانه مسواک می‌زند؟ این توصیه انجمن دندانپزشکی آمریکا است. اگر این کار را نمی‌کنید، باید حداقل ۳۰ دقیقه بعد از صبحانه صبر کنید تا اسید ناشی از غذا مینای دندان را ضعیف کرده و مسواک زدن باعث آسیب نشود.»

source

morqehaq.ir

توسط morqehaq.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *