نتایج یک پژوهش اخیر نشان میدهد پوست سیب حاوی مولکولی است که از تحلیل رفتن عضلات پیشگیری میکند.
نتایج یک پژوهش علمی که در Journal of biological chemistry به چاپ رسیده است نشان میدهد که این میوه با پیشگیری از تحلیل رفتن عضلات از پیری زودرس جلوگیری میکند.
محققان دانشگاه آیوای ایالات متحده آمریکا بعد از بررسیهایی که روی موشهای آزمایشگاهی و نمونههای مولکولی انجام داده اند به این نتیجه رسیده اند که این تأثیر مدیون وجود مولکولی در پوست سیب است که بعد از دو ماه مصرف قادر است شادابی و جوانی عضلات یک فرد سالمند را حفظ کند.
افزایش ۱۰ درصدی حجم عضلانی
تحلیل عضلانی ناشی از پروتئینی به نام ATF ۴ است که عضلات را از پروتئینهای مورد نیاز خود محروم میکند. در نتیجه عضلات ضعیف شده و تحلیل میروند. خوشبختانه دو ترکیب طبیعی در پوست سیب (اسید اورسولیک) و در گوجه فرنگی سبز (توماتیدین) وجود دارند که به نظر میرسد میتوانند این وضعیت را با کاهش فعالیت ATF ۴ تغییر دهند. البته ما هیچ توصیهای به خوردن گوجه فرنگی سبز نمیکنیم، زیرا حاوی سولانین است که ایجاد مسمومیت میکند.
افزودن اسید اورزولیک و توماتیدین به رژیم غذایی موشهای آزمایشگاهی باعث کاهش ضعف عضلانی و افزایش ۱۰ درصدی توده عضلانی آنها در عرض ۲ ماه شد.
به گفته دکتر کریستوف آدامز، سرپرست گروه تحقیقاتی: «همه ما بر حسب تجربه میدانیم که ضعف و تحلیل رفتن عضلات دو مشکل عمده سالمندی هستند و تأثیر زیادی در سلامت و زندگی آنها دارند.»
محققان ابراز امیدواری کرده اند که از این پس به کمک این کشف درمانهای جدیدی در اختیار افراد سالمند قرار خواهد گرفت تا بتوانند مدت زمان طولانی تری فعال و شاداب بمانند.
source