خیارهای آلوده اکنون با 100 مورد ابتلا به سالمونلا در 23 ایالت مرتبط هستند
به گزارش انتخاب و به نقل از هلث دی؛ شیوع سالمونلا که با خیارهای آلوده مرتبط است، اکنون به 100 مورد شناختهشده در 23 ایالت آمریکا مرتبط شده است.
این تعداد نسبت به 68 مورد گزارششده در آخرین آمار FDA در اوایل دسامبر افزایش یافته است.بسیاری از این موارد بیماری شدید هستند.
FDA در بیانیهای اعلام کرد: «از میان 90 نفری که اطلاعات مربوط به آنها موجود است، 25 نفر در بیمارستان بستری شدهاند.» هیچ مورد مرگی گزارش نشده است.
مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای ایالات متحده (CDC) برای اولین بار در اواخر نوامبر تحقیقات خود را در این زمینه اعلام کرد.
این مرکز در بیانیهای که در تاریخ 29 نوامبر منتشر شد، گفت: «اطلاعات اپیدمیولوژیک و ردیابی نشان میدهد که خیارهای کشتشده توسط شرکت Agrotato, S.A. de C.V. در ایالت سونورا مکزیک، از جمله خیارهای فراخوانشده توسط شرکت SunFed Produce LLC، ممکن است آلوده به سالمونلا بوده و موجب بیماری افراد شوند.»
در اطلاعیه فراخوان شرکت که پنجشنبه گذشته در وبسایت FDA منتشر شد، SunFed Produce LLC اعلام کرد که خیارهای آلوده بین 12 اکتبر و 26 نوامبر در جعبههای مقوایی بزرگ با برچسب SunFed یا جعبههای سفید عمومی یا جعبههای پلاستیکی سیاه با برچسبهایی که نام تولیدکننده را نشان میدهد، فروخته شدهاند.
کریگ اسلیت، رئیس SunFed، در اطلاعیه فراخوان گفت:
«به محض اطلاع از این مسئله، بلافاصله برای حفاظت از مصرفکنندگان اقدام کردیم. ما در حال همکاری نزدیک با مقامات و مزرعه دخیل هستیم تا علت احتمالی را شناسایی کنیم. ما از تمام تولیدکنندگان خود میخواهیم که به طور کامل با الزامات ایمنی غذایی FDA مطابقت داشته باشند.»
خیارهای آلوده در ایالتهای آلاسکا، آریزونا، آرکانزاس، کالیفرنیا، کلرادو، کانکتیکات، فلوریدا، آیداهو، ایلینوی، ایندیانا، کانزاس، مریلند، ماساچوست، مینهسوتا، میزوری، نیوجرسی، نیویورک، کارولینای شمالی، اوکلاهما، پنسیلوانیا، تنسی، تگزاس، یوتا، ویرجینیا، واشنگتن و ویسکانسین توزیع شده است.
این محصولات همچنین در بخشهایی از کانادا، شامل استانهای آلبرتا، بریتیش کلمبیا، کلگری، انتاریو و ساسکاچوان به فروش رسیدهاند.
این شرکت به مصرفکنندگان توصیه کرده است بررسی کنند که آیا خیارهای آنها با مشخصات خیارهای فراخوانشده مطابقت دارد یا خیر و از مصرف یا توزیع هرگونه محصول مشکوک خودداری کنند.
این اولین بار نیست که خیارها به دلیل احتمال آلودگی به سالمونلا فراخوان میشوند: اوایل امسال، حداقل 551 نفر به دلیل خوردن محصولات آلوده به سالمونلا، احتمالاً بیمار شده و 155 نفر در جنوب فلوریدا در بیمارستان بستری شدند.
هر ساله، سالمونلا حدود 1.35 میلیون مورد عفونت در ایالات متحده ایجاد میکند.
در حالی که افراد سالم مبتلا به سالمونلا معمولاً تب، اسهال، تهوع، استفراغ و درد شکم را تجربه میکنند، این باکتری میتواند در کودکان خردسال، افراد سالخورده یا ضعیف و افراد با سیستم ایمنی تضعیفشده باعث عفونتهای بسیار جدی و گاهی کشنده شود.
در موارد نادر، عفونت سالمونلا میتواند باعث عفونتهای شریانی (آنوریسم آلوده)، التهاب قلب (اندوکاردیت) و آرتریت شود. طبق گفته CDC، علائم معمولاً 6 ساعت تا 6 روز پس از عفونت شروع میشوند و میتوانند 4 تا 7 روز ادامه داشته باشند.
source