Wp Header Logo 994.png
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 تبخال دهانی و بیماری آلزایمر به نظر می‌رسد که با یکدیگر ارتباط دارند.ویروس هرپس سیمپلکس ۱ (HSV-1) به نظر می‌رسد باعث تولید مقادیر بیشتری از پروتئین تاو در مغز می‌شود.در ابتدا این پروتئین ممکن است از مغز محافظت کند، اما در نهایت می‌تواند به شکل آسیب‌رسانی از لایه‌های پروتئین در مغز ظاهر شود که با آلزایمر مرتبط است.

 به گزارش انتخاب و به نقل از هلث دی؛ آن تبخال روی لب شما ممکن است دردناک و زشت به نظر برسد، اما همچنین می‌تواند نشانه‌ای از فرایند پیری مخرب مغز باشد.

ویروس هرپس دهانی به نظر می‌رسد که با بیماری آلزایمر ارتباط داشته باشد، به این معنا که این عفونت رایج ممکن است نقشی در این بیماری ایفا کند

ویروس هرپس سیمپلکس ۱ — ویروسی که باعث تبخال دهانی می‌شود — به نظر می‌رسد که باعث ظهور پروتئین تاو در مغز می‌شود

این پروتئین تاو ممکن است ابتدا از مغز در برابر ویروس محافظت کند، اما بعداً می‌تواند به آسیب به مغز منجر شود.

مطالعه ما دیدگاه مرسوم پروتئین تاو به عنوان یک عامل مضر را به چالش می‌کشد و نشان می‌دهد که ممکن است در ابتدا به عنوان بخشی از دفاع ایمنی مغز عمل کند”

بین ۵۰٪ تا ۸۰٪ بزرگسالان ایالات متحده مبتلا به تبخال دهانی هستند، طبق اطلاعاتی از دانشکده پزشکی جان هاپکینز. تقریباً ۹۰٪ از بزرگسالان تا سن ۵۰ سالگی در معرض ویروس HSV-1 قرار گرفته‌اند.

در این مطالعه، محققان پروتئین‌های مرتبط با HSV-1 را در نمونه‌های برداشته‌شده از مغز بیماران آلزایمری شناسایی کردند.

آنها مقادیر بیشتری از پروتئین‌های HSV-1 را در میان کلاف‌های پروتئین تاو یافتند که پیچ‌های لخته‌شده پروتئین تاو هستند و یکی از نشانه‌های مشخص آلزایمر محسوب می‌شوند.

سپس پزشکان مدل‌های سلولی کوچک از مغز انسان در بشقاب‌های پتری ساختند تا تأثیر ویروس بر روی سلول‌های مغز را مطالعه کنند.

نتایج نشان داد که عفونت HSV-1 می‌تواند بر سطح پروتئین تاو در مغز تأثیر بگذارد، به طوری که پروتئین تاو به طور موقت از سلول‌های عصبی در برابر مرگ ناشی از عفونت محافظت می‌کند.

*”این یافته‌ها تعامل پیچیده بین عفونت‌ها، واکنش‌های ایمنی و نرو-تخریب را برجسته می‌کند و دیدگاهی جدید و اهداف احتمالی برای توسعه درمان‌های نوین را ارائه می‌دهد.”

با این حال، هنوز مشخص نیست که چگونه ویروس هرپس پروتئین تاو را تحت تأثیر قرار می‌دهد و چرا تاو در برخی مغزها از محافظ به آسیب‌رسان تبدیل می‌شود

تیم تحقیقاتی قصد دارد داروهایی را آزمایش کند که ویروس‌ها را هدف قرار دهند یا واکنش ایمنی مغز را تنظیم کنند تا بررسی کنند آیا می‌توانند خطر آلزایمر یا سایر اختلالات مغزی تخریبی مانند بیماری پارکینسون یا اسکلروز جانبی آمیوتروفیک (ALS) را کاهش دهند.

 

source

morqehaq.ir

توسط morqehaq.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *