به گزارش بازار نیوز، محسن باقری، نماینده کارگران در شورای عالی کار، درخصوص تفاوت کالری سبد غذایی در ایران و استانداردهای جهانی در مورد سبد غذایی کارگران گفت: بر اساس استانداردهای جهانی، میزان کالری مورد نیاز روزانه برای یک فرد معمولاً حدود ۲۹۰۰ کالری در نظر گرفته میشود. اما در ایران، این مقدار به حدود ۲۵۰۰ کالری کاهش یافته است. این تفاوت نشاندهنده فاصله میان استانداردهای تغذیهای ایران با معیارهای جهانی است.
وی افزود: نکته قابل توجه دیگر این است که در بحث تعیین و تنظیم سبد غذایی، هیچ تشکل کارگری در وزارت بهداشت حضور نداشته است. این عدم مشارکت میتواند به عدم توجه کافی به نیازهای واقعی کارگران و تأمین حقوق تغذیهای آنها منجر شود.
انتهای پیام
The post فیلم| نابرابری تغذیهای: سبد غذایی کارگران ایران در مقایسه با استانداردهای جهانی first appeared on پایگاه خبری تحلیلی بازارنیوز.
source