Wp Header Logo 1566.png
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 

با فرا رسیدن رسمی بهار، برای افراد مبتلا به آلرژی‌های فصلی، چشم‌های اشک‌آلود، بینی‌های گرفته و عطسه‌های مداوم دوباره آغاز شده‌اند.  یک مرور شواهد جدید نشان می‌دهد که تغییرات اقلیمی، اوضاع را برای این افراد بدتر خواهد کرد.

 

به گزارش انتخاب و به نقل از مدیسن نت; به گفته‌ی پژوهشگران، با پیشرفت تغییرات اقلیمی، فصل‌های آلرژی طولانی‌تر و شدیدتر خواهند شد.

 

بر اساس گزارشی که در تاریخ ۹ آوریل در ژورنال The Laryngoscope منتشر شده، پیش‌بینی می‌شود میزان کلی انتشار گرده تا پایان قرن، تا ۴۰٪ افزایش یابد، چرا که تمرکز گرده‌ها تحت تأثیر تغییرات اقلیمی بیشتر می‌شود.

علاوه بر این، انتظار می‌رود فصل گرده‌افشانی تا ۱۹ روز طولانی‌تر شود.

 

اگرچه آلرژی‌های فصلی ممکن است فقط مزاحمتی آزاردهنده به‌نظر برسند، اما در واقع فشار قابل‌توجهی بر منابع نظام سلامت وارد می‌کنند که با پیشرفت تغییرات اقلیمی افزایش خواهد یافت.

 

تیم پژوهشی به رهبری آلیشا پرشاد، دانشجوی سال سوم پزشکی در دانشکده پزشکی دانشگاه جورج واشنگتن، در یک بیانیه خبری نوشت:

«اگرچه ممکن است متخصصان سلامت آن را به‌درستی درک نکنند، اما نمی‌توان از بار مالی این بیماری که روز‌به‌روز شایع‌تر می‌شود چشم‌پوشی کرد.»

 

آن‌ها افزودند: «این بار مالی تقریباً ۳٫۴ میلیارد دلار برآورد می‌شود که بیشتر آن مربوط به هزینه‌های داروهای نسخه‌ای و ویزیت‌های سرپایی است.»

 

در این مطالعه، پژوهشگران داده‌های حاصل از ۳۰ مطالعه‌ی پیشین را تحلیل کردند که ۱۶ مورد از آن‌ها، ارتباط بین تغییرات اقلیمی و افزایش طول فصل گرده‌افشانی یا غلظت بالاتر گرده را گزارش داده بودند.

مطالعات همچنین نشان دادند که:

• گرده‌ی گیاه آمبروزیا (ragweed) در مناطق شهری با دمای بالاتر و گازهای گلخانه‌ای مانند دی‌اکسید کربن، سریع‌تر رشد می‌کند، زودتر شکوفه می‌زند و گرده‌ی بیشتری تولید می‌کند.

• هم‌زمان با افزایش شمار گرده‌ها، موارد ابتلا به آلرژی فصلی نیز در حال افزایش است.

• بار بالاتر گرده‌ها باعث بروز علائم شدیدتر آلرژی می‌شود.

• پزشکان تغییراتی را در فصل گرده‌افشانی و افزایش موارد آلرژی فصلی مشاهده کرده‌اند.

 

پرشاد گفت: «پزشکان در جایگاهی منحصربه‌فرد قرار دارند که می‌توانند اثرات رینیت آلرژیک (آلرژی بینی) را بر سلامت بیماران مشاهده کرده و هم‌زمان با تشدید تغییرات اقلیمی، شیوه‌ی درمان خود را سازگار کنند.»

 

 

 

 

 

 

source

morqehaq.ir

توسط morqehaq.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *