Wp Header Logo 2565.png
آفتاب‌‌نیوز :

 دکتر «شاهین مافی نژاد» با بیان این که معمولاً علت دقیق زایمان زودرس را نمی‌توان تشخیص داد، افزود: با این حال برخی از عوامل می‌توانند خطر زایمان زودرس را افزایش دهند.

وی ادامه داد: یک زن باردار که هر یک از علایمی مانند دیابت، بیماری‌های قلبی و کلیوی و فشار خون بالا را داشته باشد بیش از دیگران در خطر زایمان زودرس قرار دارد. وی با بیان این که یک بارداری نرمال به طور معمول ۴۰ هفته طول می‌کشد و زمانی که نوزاد زودتر از هفته ۳۷ بارداری به دنیا می‌آید نارس در نظر گرفته می‌شود، اضافه کرد: آخرین هفته‌های بارداری برای وزن گرفتن جنین و تکامل برخی از اندام‌های حیاتی او مانند ریه‌ها ضروری است.

وی ادامه داد: به همین دلیل، نوزادانی که نارس به دنیا می‌آیند بیشتر از دیگر نوزادان، درگیر بیماری می‌شوند و بعد از تولد باید برای مدت طولانی‌تر در بیمارستان بستری شوند؛ همچنین این نوزادان ممکن است در طولانی مدت نیز دچار مشکلاتی مانند ناتوانی در یادگیری و یا ناتوانایی‌های فیزیکی شوند.

وی اعلام کرد: در گذشته در برخی از کشور‌های جهان، تولد زودتر از موعد علت اصلی مرگ نوزادان محسوب می‌شد، اما امروزه با افزایش سطح دانش و تجهیزات مراقبت از نوزادان نارس، درصد زنده ماندن آنها نیز افزایش پیدا کرده است. وی خاطرنشان کرد: با این حال هنوز هم علت اصلی مرگ نوزادان در دنیا تولد نارس است و تولد زودتر از موعد در دراز مدت نیز باعث پدید آمدن بیماری‌ها و مشکلات عصبی در کودکان می‌شود.

source

morqehaq.ir

توسط morqehaq.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *