میکروسمنت (میکروسمیک) نوعی پوشش دکوراتیو با ضخامت 3 میلی متر است که با ترکیب سیمان، پلیمر های حلال در آب،سلیس، کوارتز، پرسلان و رنگدانههای معدنی سایر افزودنیهای دیگر ساخته میشود. ترکیب این مواد باعث میشود چسبندگی و استحکام میکروسمنت بیشتر شود. میکروسمنت بعنوان یکی از متریال های مدرن و به روز برای استفاده در نما، دیوار های داخلی، کف زمین و حتی استفاده در سرویس بهداشتی به حساب می آید.
پوشش میکروسمنت به طور معمول با ضخامت بسیار کم ( ۲ تا ۳ میلیمتر) روی انواع سطوح اجرا میشود و تغییر بسیار چشمگیری در محیط ایجاد میکند. تنوع رنگ و اجرای میکروسمنت بر روی دیوار بسیار زیاد است و مناسب اماکن تجاری، مسکونی و کلیه سطوح داخلی و خارجی می باشد، علاوه بر زیبایی بسیار مستحکم بوده و تا مدت زمان زیادی ماندگاری دارد.
موارد استفاده، انواع، کاربرد و مزایای میکروسمنت چیست
پوشش میکروسمنت بدون درز و ترک ایجاد می شود و این ویژگی باعث می شود هم زیبا و یک دست دیده شود و همچنین به راحتی تمیز شود .
میکروسمنت قابلیت اجرا بر روی کف، دیوار، پله، سقف، استخر، سرویس های بهداشتی را دارد. این تنوع اجرا باعث شده است که در بازسازی و نوسازی اماکن از جمله هتل ها و مراکز ورزشی و رستوران ها و کافی شاپ ها به کار برده شود.
با وجود بافت و تکسچرهای متفاوت (سخت و نرم) و همچنین طیف گسترده رنگها، شما می توانید محیطی منحصربهفرد و لوکس را با استفاده از این نوع پوشش دکوراتیو ایجاد نمایید.
بدون درز بودن میکروسمنت باعث می شود به راحتی سطوح را تمیز کرد و حتی ضدعفونی کرد. به همین منظور محیطی به دور از باکتری و میکروب برای شما به ارمغان می آورد و در نتیجه در مراکز درمانی ، مطب پزشکان ، بیمارستان ها ، کلینیک ها ، حمام و آشپزخانه می توان از این پوشش استفاده کرد .
میکروسمیک قادر به اجرای 2 نوع میکروسمنت است که نسبت به نیازمحیط مورد نظر و سلیقه شما پیشنهاد می شود.
میکروسمنت بیس :
این میکروسمنت برای استفاده در لایه اول یه زیرین استفاده می شود.:
میکروسمنت فاین:
آخرین لایه و لایه نهایی اجرای میکروسمنت را تشکیل می دهد.در نظر داشته باشید لزوما” این ترتیب و لایه بندی استفاده نمی شود و ممکن است بر اساس نوع کار از هر کدوم از موارد بالا به تنهایی استفاده شود.
لایه های میانی پرایمر آکروسم:
میان لایه های اجرا شده میکروسمنت شامل بیس، مید و میکروسمنت فاین در هر لایه یک لایه از آکروسم میبایست اجرا گردد.
لایه تاپ کوت یا پلی یورتان میکروسمنت:
بعد اعمال تمام لایه های میکروسمنت یک لایه پوشش محافظ تاپ کوت یا پلی یورتان بر روی سطح نهایی میکروسمنت اعمال می شود که وظیفه آن افزایش مقاومت در برابرسایش و ضد آب کردن میکروسمنت می باشد. استفاده از این لایه در نما میکروسمنت و میکروسمنت کف الزامی می باشد.
توری فایبر مخصوص میکروسمنت
بر روی سطح زیر کار یک لایه توری مخصوص میکروسمنت از جنس فایبرگلس مقاوم در برابر شرایط قلیایی با استفاده از پرایمر بر روی سطح چسبانده می شود که وظیقه مقابله با ترک های عمیق تر از 200 میکرون را دارد
میکروسمنت برای چه محیط هایی کاربرد دارد؟
همانطور که در قسمت بالا اشاره شد؛ از میکروسمنت می توان در فضا های مختلفی در ساختمان همچون نما، دیوار و سقف استفاده کرد. در محیط های مرطوب مانند سرویس بهداشتی، میکروسمنت در حمام، میکروسمنت در استخر و …. از جمله مکان هایی هستند که می توانید از این نوع پوشش استفاده کنید.
چرا میکروسمنت ؟
طرح ها ی متفاوت و رنگ های متنوع
دنیایی از پیگمنت های رنگی در میکروسمنت، دست شما را برای اجرایی مطابق سلیقه و البته مناسب محیط مورد نظر باز می گذارد که با به راحتی می توانید ابتکار و خلاقیت خود را به معرض نمایش بگذارید و با انتخاب طرح و رنگ و ادغام آنها محیطی متفاوت و خاص طراحی نمایید .
سازگاری با تمام سطوح
یکی از مهم ترین مزایای بزرگ میکروسمنت، قابلیت سازگاری با تمام سطوح است. چسبندگی بسیار زیاد میکروسمنت، امکان اجرا بر روی سطوح مختلف را فراهم میکند. به عنوان مثال برای بازسازی و نوسازی منزل، نیازی به تخریب و از بین بردن پوشش قبلی نیست .
ویژگی های دکوراتیو بالا و قیمت مناسب
نظافت و نگهداری از پوشش میکروسمنت چگونه است؟
با در نظر گرفتن موارد بالا اعم از مقاومت بالا ، بدون درز و شکاف بودن پوشش میکروسمنت و… تمیز کردن و نگهداری از آن بسیار آسان بوده است . به راحتی با آب وصابون سطح میکروسمنت را با دستمال تمیز نمایید. در این حالت میکروسمنت همیشه در شرایط فوق العاده قرار خواهد گرفت.
ضخامت میکروسمنت چقدر است؟
برخلاف سیمان هایی که به طور معمول استفاده می شود ، ضخامت میکروسمنت بسیار کم بوده است، زیرا فقط یک لایه نازک بین ۲ تا ۳ میلیمتر بر روی سطح اضافه و اجرا میشود.
هزینه اجرا و خرید میکروسمنت چقدر است؟
با توجه به اینکه اجرای میکروسمنت نیازی به تخریب سطوح قبلی و از بین بردن آن ندارد در نتیحه هزینه بازسازی و نوسازی با پوشش میکروسمنت با هزینه بسیار کم ،به صرفه و اقتصادی خواهد بود .
قیمت و خرید و هزینه اجرای میکروسمنت را ببینید.
هزینه اجرای پوشش میکروسمنت
شاید گمان کنید قیمت میکروسمنت بیشتر از رنگ آمیزی با رنگ های موجود در بازار و متداول ساختمانی باشد، اما با در نظر گرفتن ماندگاری بالا ، بافت مقاوم و نمای فوق العاده میکروسمنت، با هزینه بسیار کمی می توانید از این پوشش استفاده نمایید .
در احرای میکروسمنت با انتخاب مواردی از جمله زیر ساخت کار ،محیط مورد نظر ، انتخاب نقش و رنگ و زبر یا نرم بودن سطح پوشش میتوان هزینه اجرا را متفاوت دید .
تفاوت میان میکروسمنت و بتن اکسپوز چیست؟
شاید در نگاه اول شکل ظاهری آن ها در نهایت یکسان باشد، ولی میکروسمنت مزایای بیشتری دارد :
نصب سریع و راحت
بدون نیاز به ماشین و یا وسایل سنگین برای نصب واجرا
کار کمتر، هزینه کمتر، زمان کمتر
قابلیت استفاده برای تمام سطوح
بدون هیچگونه درز ، بنابراین در مرحله ی خشک شدن شاهد هیچ شکافی نخواهید بود.
قابلیت نصب بر هر دو سطح عمودی و افقی
جمعبندی : میکروسمنت چیست و چه کاربردهای آن
میکروسمنت نوعی پوشش دکوراتیو مدرن و نوآورانه است که با ضخامت بسیار کم (۲ تا ۳ میلیمتر) بر روی انواع سطوح مانند دیوار، کف، سقف، استخر، آشپزخانه، سرویس بهداشتی، پله و حتی نما قابل اجراست. این متریال از ترکیب سیمان، پلیمر، رنگدانههای معدنی و سایر افزودنیها ساخته میشود و نتیجه آن، سطحی یکپارچه، بدون درز، مقاوم در برابر رطوبت، اشعه UV و فشار مکانیکی بالا است.
از مزایای کلیدی میکروسمنت میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
چسبندگی بالا به سطوح مختلف بدون نیاز به تخریب زیرساخت
تنوع رنگ، طرح و تکسچر برای مطابقت با سلیقههای گوناگون
مقاومت بالا در محیطهای مرطوب و پرتردد
اجرای سریع، تمیز و مقرونبهصرفه
نگهداری آسان و قابلیت ضدعفونیپذیری بالا
این ویژگیها باعث شدهاند تا میکروسمنت به گزینهای ایدهآل برای نوسازی فضاهای تجاری، مسکونی، درمانی و تفریحی تبدیل شود.
مبنع:
https://www.cemic-co.com/articles/microcement
https://www.cemic-co.com/shop
https://www.cemic-co.com/articles/buy-microcement
- اشتراک گذاری
- برچسب ها
به نظر شما این پست خوب بود؟ اگر پسندیدید حتما امتیاز دهید!
source