فردای اقتصاد- محمد یاسر طیبنیا، در جلسه با اعضای هیاتمدیره انجمن تولیدکنندگان لوله و پروفیل ایران تصریح کرد: فولاد مبارکه بر این باور است که انجمن تولیدکنندگان لوله و پروفیل ایران یکی از مشتریان باسابقه این شرکت است؛ از این رو مثل همیشه بهگونهای برنامهریزی میکنیم که بهعنوان یک اصل انکارناپذیر تعامل بهینه و تداوم این همکاریها را مدنظر داشته باشیم و در روزهای سخت فعلی در کنار مشتریان خود باشیم.
وی با تاکید بر اینکه در برخی از موارد مانند نحوه عرضه، قیمتگذاری و سایر موارد شرایط میتواند بهتر از این باشد، خاطرنشان کرد: در واقع در بسیاری از این موارد تصمیمگیرنده نهایی فولاد مبارکه نیست.
مدیرعامل فولاد مبارکه با تاکید بر اینکه در بسیاری از تصمیمگیریها شاهد این هستیم که کل زنجیره فولاد دچار خسران و مشکل میشود، افزود: بهطورقطع در مواجهه با مشتریان، فولاد مبارکه همواره تسهیلگری در امر پرداخت آنها را مدنظر داشته است؛ اما نباید فراموش کرد که این شرکت نیز برای تامین هزینههای تولید و منابع موردنیاز به منظور اجرای طرحهای توسعه خود نیاز به منابع مالی دارد و هم اکنون آنها را بهصورت نقد پرداخت میکند؛ از این رومشتریان این شرکت نیز باید درک متقابلی از شرایط موجود داشته باشند.
چین با دامپینگ، محصولات خود را به بازارهای جهانی عرضه میکند
وی با اشاره به شرایط موجود در بازار جهانی فولاد گفت: اکنون در شرایط رکود جهانی فولاد هستیم و مشاهده میکنیم که چین با دامپینگ، محصولات خود را به بازارهای جهانی عرضه میکند و بازار را بهشدت تحتتاثیر قرار داده است. در چنین شرایطی فولاد مبارکه با در نظر گرفتن شرایط مشتریان خود و همچنین بهمنظور تعادل در بازار داخلی و برای تامین منافع و منابع مالی خود ناچار است محصولات خود را بهنوعی در بازار عرضه کند که امکان رقابتپذیری و درعینحال تعادل و آرامش را در بازار داخلی حفظ کند.
طیب نیا تاکید کرد:درعینحال نباید فراموش کنیم که فولاد مبارکه در همین شرایط بد بازار و روند نزولی قیمت محصولات فولادی، تمامی تجهیزات و اقلام مصرفی و همچنین انرژی موردنیاز خود را با قیمت روزافزون صعودی در حال تامین است.
وی خاطرنشان کرد: فولاد مبارکه همچنین برای افزایش توان رقابتپذیری و تامین نیاز مشتریان داخلی خود به سمت توسعه سبد محصولات خود با قیمت تمامشده کمتر حرکت کرده تا مشتریان مجبور نباشند محصولات موردنیاز خود را با استفاده از منابع ارزی از خارج از کشور وارد کنند.
مدیرعامل فولاد مبارکه گفت: بطور قطع درک متقابل شرایط یکدیگر میتواند شرایطی فراهم کند که هم فولاد مبارکه و هم انجمن تولیدکنندگان لوله و پروفیل ایران به تعهدات خود بهخوبی عمل کنند.
تحکیم تعامل فولاد مبارکه و انجمن تولیدکنندگان ایران برای عبور از بحران جهانی فولاد
رییس هیاتمدیره انجمن تولیدکنندگان لوله و پروفیل ایران نیز در بازدید از خطوط تولید و طرحهای توسعه در دست اجرای این شرکت، در جلسهای با مدیرعامل و معاون فروش و بازاریابی فولاد مبارکه، دغدغهها و دیدگاههای این انجمن را مطرح کرد.
محسن ابویی، با بیان اینکه این انجمن یکی از بزرگترین مشتریان فولاد است، گفت: امروز بازدید خوبی از خطوط تولید و توسعههای در دست اجرای این کارخانه داشتیم. همچنین در جلسهای با مدیرعامل و معاونت فروش و بازاریابی این شرکت مباحث موردنظر مطرح شد و بهخوبی مورد بررسی و تبادلنظر قرار گرفت.
به گفته وی، در جلسه امروز دغدغههای اعضای این انجمن به اطلاع مدیریت فولاد مبارکه رسید و ازآنجاکه مدیرعامل فولاد مبارکه به بازار فعلی مسلط بودند، با درک بسیار خوب از این شرایط، برای رفع این دغدغهها قول مساعد دادند تا بتوانیم با همکاری و تعامل سازنده، از شرایط رکود جهانی در بازار فولاد عبور کنیم.
رییس هیاتمدیره انجمن تولیدکنندگان لوله و پروفیل ایران میزان همکاری فولاد مبارکه با انجمن لوله و پروفیل را مثبت ارزیابی کرد و افزود: هم اکنون کار بهصورت حرفهای در حال انجام است و امیدواریم باتوجهبه موضوعاتی که در بازدید و جلسه امروز مطرح شد، این همکاریها افزایش یابد و زنجیره تولید، قیمتگذاری و عرضه بتواند بهتر از قبل به کار خود ادامه دهد.
فولاد مبارکه تامین کننده بیش از ۹۰ درصد نیازتولیدکنندگان لوله و پروفیل ایران
دبیر انجمن تولیدکنندگان لوله و پروفیل فولادی ایران نیز در جریان بازدید از فولاد مبارکه و جلسه با مدیرعامل و معاونت فروش و بازاریابی فولاد مبارکه گفت: تولیدکنندگان لوله و پروفیل ایران بیش از ۹۰ درصد محصولات موردنیاز خود را از محصولات فولاد مبارکه تامین میکنند.
آنوش رحام تصریح کرد: امروز به همراه سایر اعضای این انجمن بازدید بسیار خوبی از خطوط تولید و طرحهای توسعه در دست اجرای فولاد مبارکه از جمله پروژه نورد گرم شماره ۲ این شرکت داشتیم؛ پروژهای که امیدواریم هرچه سریعتر به بهرهبرداری برسد.
وی انجمن تولیدکنندگان لوله و پروفیل ایران را یکی از ذینفعان اصلی و بزرگترین مشتری پروژه نورد گرم ۲ و بهطورکلی محصولات فولاد مبارکه دانست و تصریح کرد: به همین منظور ما نیز تسهیل گری در اجرای این پروژه را از دستگاههای حاکمیتی پیگیری میکنیم و امیدواریم این تاخیرها با مدیریت فولاد مبارکه جبران شود.
دبیر انجمن تولیدکنندگان لوله و پروفیل ایران با بیان اینکه پروژه نورد گرم شماره ۲ فولاد مبارکه در حال حاضر از پیشرفت خوبی برخوردار است، گفت: این شرکت افتخار صنعت فولاد ایران است و ما از همکاری با این شرکت بسیار مسروریم.
دبیر انجمن تولیدکنندگان لوله و پروفیل فولادی ایران، در موردنتایج جلسات اعضای انجمن با مدیرعامل و معاون فروش و بازاریابی فولاد مبارکه نیز خاطرنشان کرد: ما همواره در جلسات متعددی بهصورت دورهای و هر زمان که نیاز بوده با مدیریت فولاد مبارکه چالشهای موجود را مورد بررسی و تبادلنظر قرار میدهیم و در شرایط فعلی هم که با رکود در بازارهای جهانی مواجهیم، حفظ و توسعه بازارهای صادراتی لوله و پروفیل را که با ورقهای کیفی فولاد مبارکه انجام میشود در دستور کار داریم. همچنین در حال حاضر ترسیم یک چشمانداز موفقتر برای هر دو سازمان برای بازههای زمانی سهماهه، ششماهه و سالانه را در نظر داریم که امیدواریم با حمایتهای مدیرعامل فولاد مبارکه این راهبردها بهخوبی عملیاتی شود.
وی ادامه داد: همواره با همکاریهای فولاد مبارکه طی جلسات و تفاهمنامهها، اقدامات لازم در راستای تامین پایدار و پاسخ موثر به تقاضای واحدهای زیرمجموعه انجمن را بهعنوان اولویت مشترک در دستور کار قرار دادیم و در همین زمینه توافقات خوبی برای بهرهمندی اعضای انجمن از روشهای نوین تامین مالی و کمک به سرمایه در گردش صنعت صورت گرفت و در جلسه پنجساعته فیمابین توافقات ارزندهای مورد بررسی و تبادلنظر قرار گرفت.
رحام خاطرنشان کرد: اعضای این انجمن با بیش از ۲۰ میلیون تن ظرفیت تولید در ۵۰ سال گذشته بیش از ۷۴۰ هزار کیلومتر شبکه خطوط گازرسانی و ۴۸ هزار کیلومتر خطوط قطور انتقال گاز، بهعلاوه ۷۲۰ هزار کیلومتر شبکه آبفا، ایران را به یکی از بزرگترین دارندگان شبکه دسترسی گاز و توزیع انرژی سرزمینی در دنیا مبدل ساخته است. همچنین تولید و صادرات انواع پایپ و پروفیلهای ساختمانی و صنعتی بخشی از کارنامه خدمات این صنعت تکمیلی بوده است.
دبیر انجمن تولیدکنندگان لوله و پروفیل فولادی ایران یادآور شد اهتمام جدی دو طرف بر تعامل و ترسیم راهبرد مشترک باتوجهبه چشمانداز رکود عمیق در بازارهای جهانی است؛ ضمن اینکه یکی از لازمههای مدیریت موفق و امکان مواجه با چالشهای پیشِ رو این است که از سوی مسوولان با اهداف تنظیم مقطعی بازار، مشکلات بزرگتری برای نظام تولید ایجاد نشود.
source